Smag på Landskabet: Naturkød fra naturaraler - Netværk

Smag på Landskabet: Naturkød fra naturaraler - Netværk
Projektansvarlig

Formålet med netværket NATURKØD er at øge kompetencerne hos deltagerne i forhold til at udnytte de særlige karakteristika, der er ved kød produceret på naturarealer. Det kan være smags- og sundhedsmæssige karakteristika, men der vil også være fokus på at uddanne deltagerne i at lave nye udskæringer, som kan afsættes til en højere pris end for nuværende. Dermed imødekommer projektet konkrete udfordringer og behov hos lokale slagtemestre og andre mindre fødevarevirksomheder, der forarbejder (okse)kød fra naturarealer.

Deltagernes kompetencer øges dels ved erfaringsudveksling indenfor netværket, dels ved tilførsel af ny viden fra de øvrige arbejdspakker i projektet. Det er målet, at styrke netværket med henblik på de udfordringer, der ligger i at få udbredt kendskabet til og udbredelsen af kød fra naturarealer. Aktiviteterne skal forbedre deltagernes kompetencer, så de bliver bedre til at produktudvikle og afsætte naturkød til detailhandlen og forbrugeren.

Smag på Landskabet nyhedsbrev

Nr. 2 - juni 2013

Smag på Landskabet nyhedsbrev

Nr. 3 - september 2013

Smag på Landskabet nyhedsbrev

Nr. 4 - december 2013

Workshoppen - Smag på Landskabet

Giv oksekødet den bedste tilberedning – Gør de skæve udskæringer til en fest”. FoodLab, Agro Food Park 13 - den 11. marts 2013

Smag på Landskabet nyhedsbrev

Nr. 1 - marts 2013

SMAG PÅ LANDSKABET.DK

Hjemmesiden "Smag på Landskabet"

Oplæg - Smag på Landskabet

Future Lab, den 19. august 2013

Kødets kvalitet som udgangspunkt for nye udskæringer

Workshop, den 19. august 2013

Slagtere og kokke eksperimenterede med nye udskæringer

Der var gang i både gryder, ovn og grill da slagtere og kokke mødtes i Foodture Lab for at eksperimentere med nye udskæringer af oksekød. Workshoppen var en del af projektet Smag på landskabet.

Workshop med fokus på udvikling af nye skæve udskæringer til grill

Future Lab, den 19. august 2013

Dagsorden projektmøde SPL

Traktørstedet i Spøttrup, den 1. oktober 2013